top of page
  • Igor Štih

RAZPIS ZA ČLANE DRUŠTVA VINOGRADNIKOV PODGORJE

Spoštovani člani, vabimo vas, da se vključite v sodelovanje pri predstavitvi našega društva na 52. tednu Cvička, 24 - 26. maja 2024. Podrobnosti sledijo v nadaljevanju objave/novice.


1. Samostojna predstavitev člana: samostojna predstavitev vinogradnika (najem hrama skupaj s pripadajočo opremo za čas prireditve – 3 dni) pod naslednjimi pogoji:

Član se obveže, da skladno z veljavnimi predpisi in veljavno odločbo (dokument, analiza KGZ NM o primernosti za promet) organizira prodajo vina Cviček po ceni 1,30 EUR/dcl, oz. 13,00 EUR/l z uporabo blagajne. Želeno je, da ima v ponudbi tudi ostala vina (dolenjsko belo in Modra frankinja, itd), brezalkoholne pijače in prigrizke. Za najem društvu plača znesek v višini 400,00 EUR. V primeru slabe prodaje (vremena, ostalih izrednih dogodkov se višina naknadno po sklepu UO prilagodi). Merila za izbor kandidata so ocena Cvička na društvenem ocenjevanju vin in aktivnost člana v društvu.

 

2. Predstavitev vina: Član društvu proda vino po dejanski porabi in sicer po ceni 3,00 EUR/l, z veljavno analizo KGZ NM o primernosti za promet pri čemer stroške analize krije društvo. Član, ki bo izbran, je glede na naknadno dogovorjen razpored skupaj s člani upravnega odbora zadolžen za nadzor nad obratovanjem hramčka, zalogo in blagajno. Merila za izbor kandidata so ocena posameznega vina na društvenem ocenjevanju vin in aktivnost člana v društvu. V tem primeru se v ekipo poleg prodajalca vina vključi še natakarice/natakarje praviloma člane ali sorodnike članov za 6,00 EUR/uro.

 

3. Povorka vinogradniških društev: v petek, 24.5.2024, ob 17.00 uri se Ragovski ulici (podrobnosti sledijo), formira povorka, kateri cilj bo Glavni trg. K nastopu in sodelovanju so vabljeni vsi člani. Vabljeni muzikantje, člani ali podporni člani društva.

 

4. Kuhanje golaža: v nedeljo, 26.5. 2024 med 9.00 in 13.00 uro pri hramčku društva. Člani vabljeni k udeležbi in sestavi ekipe.  Organizator zagotovi osnovne sestavine in plin, ostalo udeleženci.

 

Prijave na razpis do 5.5.2024 posredujte na elektronski naslov tomaz.smolic@yahoo.com.

 

O izboru bo kandidat obveščen naslednjega dne.

43 views0 comments

Recent Posts

See All

Oddaja vzorcev vin za ocenjevanje ob tednu Cvička

Spoštovani! Obveščamo vas, da bo pobiranje vzorcev vin v DV Podgorje za ocenjevanje ob tednu Cvička, v torek, 9.4.2023, med 16.00 in 17.00 uro v Zidanici Smolič, Cerovci 13, Novo mesto. Ali predhodno

Comentários

Avaliado com 0 de 5 estrelas.
Ainda sem avaliações

Adicione uma avaliação
bottom of page