top of page
  • dvpodgorje

Občni zbor - Vabilo

Updated: Mar 30

Spoštovani,

kot ste bili obveščeni bo občni zbor DV Podgorje in proslava ob 30 letnici delovanja, v nedeljo 26.3.2023, ob 15. uri v gostilni štefan na Malem Slatniku. Vabljeni vsi člani s spremstvom, predvsem pa tisti, ki ste prejemniki odličij in zahval. Po uradnem delu bo pogostitev in vinogradniško druženje. Organizirana bo degustacija najbolje ocenjenih vin, domačih mesnin, pogač in peciv, za kar ste vabljeni, da se s svojimi izdelki in pridelki predstavite. Zaradi organizacije je prijava obvezna pri predstavnikih goric ali na e-naslov tomaz.smolic@yahoo.com.

Prosimo, da se prijavite vsi ki, tega še niste storili. Ravno tako tisti, ki bi radi predstavili svoja najbolje ocenjena vina. Se pohvalili s salamo ali pogačo, čim sladkim. To lahko storite tudi v komentarju pod objavo na spletni strani, ravno tako vas prosimo, da obvestite tiste člane, ki ne uporabljajo spletnih strani.


104 views3 comments

Recent Posts

See All

Spoštovani, V seznanitev objavljamo predlog novega statuta društva, katerega bomo obravnavali na skupščini v nedeljo, 26.3.2023. Po sprejetju in morebitni korekciji bo prestavljen med DOKUMENTE na spl

bottom of page